Maak de Ver Huellweg groener samen met ons

 

De Ver Huellweg is een van de straten in de Scheveningse Bosjes die groener kan. Dat was een van de aanbevelingen uit de visie die bewoners hebben opgesteld voor dit gebied. De gemeente gaat nu aan de slag met een plan om de onnodige stukken asfalt om te zetten naar groen.

Kom jij wel eens in de Scheveningse Bosjes of het Westbroekpark? En wandel of fiets je wel eens langs deze weg? Help dan mee met het maken van een nieuw groen plan voor deze weg.

 

 

Meedenken tijdens bijeenkomst 

Onlangs verstuurden we een uitnodiging voor de eerste bewonersbijeenkomst om mee te denken over het groener maken van de Ver Huellweg op dinsdag 9 april. Het aantal plekken voor deze bijeenkomst was beperkt vanwege de opzet van de avond. Nu is gebleken dat er meer animo is onder bewoners om aan te sluiten bij de bijeenkomst dan wij hadden verwacht. We willen iedereen die interesse heeft in deze plannen alsnog de gelegenheid geven om aan te sluiten. 

Als je interesse hebt om de bijeenkomst bij te wonen dan kun je je tot en met vrijdag 5 april opgeven met een klik op de onderstaande knop. We laten jou uiterlijk zaterdag 6 april weten of je kunt aansluiten bij de bewonersavond op dinsdag 9 april of dat we een tweede bewonersavond organiseren. - Tijdstip en locatie van deze avond delen we in de bevestiging van jouw aanmelding.

Het gesprek van 9 april

Ook online reageren

Je kunt ook online jouw ideeën of mening achter laten. Een paar dagen na de bijeenkomst plaatsen wij stellingen/vraagstukken op deze site waar je op kunt reageren. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

 
 
 

 

Cookie-instellingen