13 juli: Internationaal Rozenconcours en Dag van de Roos

 

Dag van de Roos  

Er worden allerlei activiteiten rondom de roos georganiseerd bij de ‘Dag van de Roos’. Van bloemschikken tot schminken. Van een plantendokter tot rozenwandelingen. Klik hier voor het programma. De Dag van de Roos is op zaterdag 13 juli. Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Toegang is gratis.

 

Mooiste rozen

Op zaterdag 13 juli staat het Rosarium in het Westbroekpark in het teken van de roos. Op die dag komen rozenkenners uit de hele wereld naar het Rozenconcours om rozen te keuren. Dit jaar kun jij ook stemmen op jouw favoriete roos! En we organiseren allerlei leuke activiteiten voor jong én oud. Jij komt toch ook?

De foto's

Het was een mooie dag. De Dag van de Roos werd goed bezocht en de rozen stonden er prachtig bij. Bekijk hier de foto impressie. 
Fotograaf: Jurriaan Brobbel


 
 

 

 

Praktische informatie 

De Dag van de Roos vindt plaats in en om het Rosarium in het Westbroekpark. Je kunt het park het beste benaderen via de Kapelweg. Adres: Kapelweg 35 in Den Haag. De mogelijkheden voor parkeren zijn beperkt. Het advies is om met openbaar vervoer te komen.

De Dag van de Roos vindt plaats op zaterdag 13 juli. Het evenement start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

De activiteiten zijn gratis. 

 

 

Internationaal Rozenconcours

Ieder jaar organiseert de gemeente het Internationale Rozenconcours in het Rosarium in het Westbroekpark. Op het Internationale Rozenconcours geuren en kleuren zo’n 350 rozenrassen uit de hele wereld op hun best. Lees hier meer!

 

 

 

 

 
 
 

 

Winnaar Gouden Roos 2019

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164497,187343"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

Cookie-instellingen