Reacties op bankjes

26  reacties

Anoniem

31-07-19 om 21:00

De huidige bankjes zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst. Ze voldoen nog prima en zijn het minst gevoelig voor vandalisme. Nieuwe bankjes zijn pure geldverspilling. Het lijkt erop dat de gemeente zo toch tersluiks de plannen uit het Ambitiedocument uit 2015 wil uitvoeren. De Scheveningse Bosjes hebben geen toeters en bellen nodig!

Caroline

28-07-19 om 22:40

Eens met Eric, verschillende plekken verschillende bankjes, in het bos stevige bankjes en langs de waterpartij bijv. de door Van Gogh getekende bankjes

Anoniem

07-07-19 om 22:10

Graag het bos het bos laten en er vooral geen park van maken! Bos mag wel beter onderhouden worden zoals bijv het Clingendaelbos! Beuken en eiken verder uit elkaar en wat doen aan al die brandnetels!

Miguel

07-07-19 om 1:37

All benches less the last one are very classic and seen before, so really boring, the last onrmore interesting but lacks confort, couldn't you get a design contest or so?

Harry

01-07-19 om 23:59

Kunnen jullie er vooral ook voor zorgen dat de boel nog een beetje bij elkaar past? Het is nu al jaren een zooitje en jullie zijn er nu ook al jaren over aan het praten met iedere Hagenaar en z’n hond, het is tijd dat er geld wordt gestoken in het echte werk in dat armoedige park!

Lida

01-07-19 om 22:45

Graag geen te lage bankjes want opstaan uit die lage bankje die er nu staan is zeker voor ouderen een klus .

Anoniem

01-07-19 om 20:25

Geweldig dat de bosjes een opfrisbeurt krijgen. Wel graag meer bankjes dan wat er nu zijn zodat er altijd een plek is om te zitten.

Anoniem

30-06-19 om 20:46

Kan er gniet een mix van banken komen ? Parkbank langs grotere paden, sierlijke bank langs kleinere paden, boomstambank bij zandvlaktes en grasvelden.

Antoinette Grutterink

30-06-19 om 12:52

Liever zo min mogelijk spullen in de bosjes, die de bosjes moeten blijven.

Antoinette de Graaf

29-06-19 om 8:34

Jammer dat je niet kan kiezen uit een parkbanken van de Haeghe Groep https://www.haeghegroep.nl/shop/parkbanken.
Die zijn van duurzame materialen, vandalismebestendig en zijn gemaakt door vakmensen. En niet onbelangrijk zien er mooi uit!

Fred Westen

28-06-19 om 9:52

Alle nieuw voorgestelde bankjes zijn niet bestand tegen VANDALISME. De huidige bankjes van hergebruikt plastic voldoen uitstekend en zien er na een aantal jaren nog uit als nieuw. Wel is belangrijk, dat zij aan de onderzijde geplaatst worden op een BETONPLAAT tegen uitgraven door loslopende honden. Dit is met succes reeds toegepast bij de Belvedère.

gert

27-06-19 om 18:47

Jammer dat jullie de proefbankjes niet hebben neer gezet op de plaatsen waar momenteel banken ontbreken (o.a. langs de waterpartij daar is een bank door brand verwoest en op de Belvedere is een bank spoorloos verdwenen) dan kan direct uitgetest worden of de bankjes hufterproef zijn. Helaas is dat een absolute voorwaarde, tenzij ze zo goedkoop zijn dat ze ook snel weer vervangen worden, belangrijker dan het ontwerp.

Ed Krijtenberg

26-06-19 om 17:55

Graag voor het bos bestaande ‘stevige’ bankjes handhaven. Bij waterpartij de parkachtige houten banken

Sven Walleze

25-06-19 om 13:50

@Anoniem: We laten het bos het bos. Dit initiatief komt voort uit de visie die is geschreven door meerdere balanghebbenden met de titel "breng de romantiek terug". Hierin wordt gevraagd om vooral te kunnen blijven verdwalen in het bos op zoek naar mooie plekken. Daarnaast werd daarin ook aangestuurd op een eenduidige signatuur gebruik van dezelfde materialen).

Sven Walleze

25-06-19 om 13:47

@Kiddy Kohnstamm: Jammer genoeg is er een onderbezetting bij de handhaving om al deze gebieden bij mooie dagen te kunnen bestrijken. De opmerking is dus helemaal terecht, maar moeilijk om daar gevolg aan te kunnen geven. Wel fijnd at u zelf aan de slag bent in het bos, misschien kunnen we met meer mensen een soort beweging starten waarin we dit organiseren (denk aan grondstofjutters). Op deze manier ontstaat er vanzelf meer sociale controle. Wat denkt u?

Anoniem

25-06-19 om 12:31

Kies voor duurzame materialen: tegen vernieling bestand en vooral: zorg voor goede verankering (zodat ze niet in vreugdevuren, etc. belanden).
Meer boomstammen uit het bos gebruiken als zitbanken op de zandvlakte.

Annemiek

24-06-19 om 9:15

Ik zou voor hufter proef banken gaan en weer boomstammen op zandvlakte neerleggen waar iedereen lekker op kan zitten en milieu vriendelijk is en makkelijk op nieuw neerte leggen

En laat bos het bos zijn

Anoniem

24-06-19 om 7:47

Laat het bos, bos zijn en maak er geen park van!
Wanneer je in een park wil lopen moet je in het Westbroekpark zijn.

Anoniem

23-06-19 om 13:22

Ik hoop dat jullie de scheveningse bosjes wel BOSJES laten en geen strak aangelegd park van maken. Daarnaast is het voor de bestrating belangrijk dat de paden dusdanig verhard zijn dat het bij nat weer (Nederlands weer), het geen modderboel wordt. Het gele asfalt zou dus ook top zijn als wandelpad.

Anne

23-06-19 om 12:26

Maak alsjeblieft geen park van de Scheveningse bosjes.

Boomstammen om op te kunnen zitten mis ik.

Graag wat picknicktafels.

Laurens

23-06-19 om 8:07

Let op grafitty-proof.

Kiddy Kohnstamm

21-06-19 om 17:59

Ik vind de klassieke houten bank het mooiste maar is die hufter-proof? Als er geen 'boswachter' rondloopt gaat het dan wel goed? Ik 14 jaar drie keer per dag met mijn hond door de Scheveningse bosjes gelopen, meestal met een vuilniszak in de hand om alle troep op te ruimen zeker na het eindexamen en mooie warme avonden...Alles van waarde is weerloos. De picknicktafels en de banken werden ondergraven door honden of in de fik gestoken. Wat het beste hield waren de grote boomstronken die neergelegd werden zodat je er op kon zitten en kinderen er op konden klauteren en honden eronder graven zonder dat het veel kwaad kon.

Anoniem

20-06-19 om 20:14

Speels en natuurlijk heeft mijn voorkeur maar graag afgewisseld met degelijk met leuning omdat ouderen ook rust moeten kunnen vinden.

Anoniem

20-06-19 om 14:15

Wood is much better - this is a woodland after all, not the city centre shopping district. Also a good way to use trees which need to be cut down. It is also a nice design for children. Interesting!

Sven Walleze

19-06-19 om 21:23

@Anoniem: Dat is een beheersmaatregel die inderdaad door de beheerder ook is gevraagd. Dus er moet zeker rekening mee gehouden worden.

Anoniem

19-06-19 om 18:12

Ik zou geen houten banken nemen. Er vindt veel vandalisme plaats waarbij van alles in brand wordt gestoken.

Cookie-instellingen