Proeflocaties bijna klaar. Binnenkort kun jij stemmen op jouw favoriete bankje!

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het inrichten van de proeflocaties en het opzetten van de stempagina's. Je kunt bijna stemmen op jouw favoriete meubilair en materiaal voor paden in de Scheveningse Bosjes. We maken dit bekend via onder andere de nieuwsbrief van deze website en via Facebook van de gemeente Den Haag.

Drie proeflocaties in Scheveningse Bosjes

Waarom proeflocaties?
De gemeente gaat aan de slag met het verbeteren van de inrichting van de Scheveningse Bosjes. Dit was een van de aanbevelingen uit de visie die bewoners hebben gemaakt voor dit gebied. Er komen nieuwe bankjes, prullenbakken en borden. Ook worden de fiets- en wandelpaden vernieuwd. Op drie plekken in het bos staan verschillende soorten meubilair en paden. Hier kun jij het meubilair en de paden bekijken, testen en stemmen op jouw favoriet!

Hoe gaat het stemmen in zijn werk?
Je kunt ter plekke bij een van de proeflocaties stemmen met jouw mobiele telefoon. Maar je kunt ook gewoon thuis met je mobiele telefoon of via de computer stemmen op jouw favoriete bankje, prullenbak of pad. Stemmen kan tot en met 31 juli. Dan gaat de gemeente aan de slag met de uitslag van het stemmen. De proeflocaties blijven staan tot en met het einde van 2019. In 2020 starten we met de uitvoering.  De werkzaamheden worden de komende jaren gefaseerd uitgevoerd.  

 

 

 

 

 

Terug naar home

Cookie-instellingen