Denk mee! Hoe versterken we de natuur in de Scheveninsge bosjes?

328 keer bekeken

Begin

03-12-2019 om 19:00

Einde

03-12-2019 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werklocatie Omnigroen in de Scheveningse Bosjes: Ver Huellweg 3

Dagelijks zijn er zoveel mensen die genieten van de natuur in de Scheveningse Bosjes. Kom jij hier ook graag? En geniet van je van de natuur? Denk dan met ons mee over hoe we de natuur in de Bosjes kunnen versterken.

We nodigen je van harte uit om mee te denken over het nieuwe beheerplan voor de Scheveningse Bosjes. Met dit beheerplan wil de gemeente de kwaliteit en diversiteit van planten, struiken, bomen, insecten en dieren in de Scheveningse Bosjes versterken.

Plan inrichten gebied

Heb jij deze zomer ook gestemd op jouw favoriete bankje, wandelpad of prullenbak? Tijdens deze bijeenkomst informeren wij jou ook over de plannen voor het verbeteren van de inrichting van het gebied. Zo worden de paden en het meubilair in verschillende fases vernieuwd. Meer weten? Bekijk dan deze pagina: gebiedsinrichting.

Aanmelden 
Je kunt je tot uiterlijk 26 november voor deze bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding krijg je nog een bevestging.

Aanmelden

Ben je niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst te komen? Geen probleem! Je kunt na de bijeenkomst ook online meedenken. Abonneer je op de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte .

Nieuwsbrief

Ben je meer een doener dan een denker? En steek je graag je handen uit de mouwen? Help de natuurwerkgroep voor de Scheveningse Bosjes dan een handje mee! 

Visie ‘Breng romantiek terug’ over de Scheveningse Bosjes

Het versterken van het groen is een van de belangrijkste pijlers uit de visie die bewoners hebben gemaakt voor de Scheveningse Bosjes, Westbroekpark en de Waterpartij. 

Cookie-instellingen