Eerste bijeenkomst Vergroenen Ver Huellweg

448 keer bekeken

Begin

09-04-2019 om 19:00

Einde

09-04-2019 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nog nader te bepalen. Volgende week staat deze online!

Extra plekken beschikbaar om mee te denken over groener maken van de Ver Huellweg

 

De Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark zijn al mooie groene gebieden was de conclusie in de bewonersvisie. Maar als we kunnen vergroenen, dan moeten we dat zeker doen. Een van de plekken waar we groen kunnen toevoegen is de Ver Huellweg. Deze weg loopt langs de Waterpartij, wordt onderbroken door de Teldersweg en loopt dan door in de Scheveningse Bosjes langs de tennisclub. In de bewonersvisie is voorgesteld om onnodig asfalt terug te brengen naar ‘passende proporties’. We maken dus meer ruimte voor groen.

Onlangs verstuurden we een uitnodiging voor een bewonersbijeenkomst om mee te denken over het groener maken van de Ver Huellweg op dinsdag 9 april. Het aantal plekken voor deze bijeenkomst was beperkt vanwege de opzet van de avond. Nu is gebleken dat er meer animo is onder bewoners om aan te sluiten bij de bijeenkomst dan wij hadden verwacht. We willen iedereen die interesse heeft in deze plannen alsnog de gelegenheid geven om aan te sluiten. 

Als je interesse hebt om de bijeenkomst bij te wonen dan kun je je tot en met vrijdag 5 april opgeven met een klik op de onderstaande knop. We laten jou uiterlijk zaterdag 6 april weten of je kunt aansluiten bij de bewonersavond op dinsdag 9 april of dat we een tweede bewonersavond organiseren. - Tijdstip en locatie van deze avond delen we in de bevestiging van jouw aanmelding.

Ik meld me aan

Denk online mee
Je kunt ook online meedenken! Een paar dagen na de bijeenkomst plaatsen we stellingen waar je op kunt reageren. Houd de website in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief om online mee te denken. 

Projectpagina

Cookie-instellingen