Naar Buiten!

Clean it up

23-07-2019

Als je dan toch naar buiten gaat vandaag....maak je dan ook even nuttig. Neem minimaal drie dingen mee die niet in de natuur thuis horen. Afval dus. Je bent er toch en het is een kleine moeite. Maar met een groot plezier, want ons groen moet wel groen blijven.

En het is vaak ook nog eens heel leuk om te doen. Je bent lekker buiten en ook nog eens actief en nuttig bezig. Als dat geen goed gevoel geeft...

Op het strand vind je bij meerdere strandtenten een speciale jutterstas. In ruil voor een volle tas, krijg je vaak een kopje koffie of een ijsje terug. En dat heb je wel verdiend als je zo goed bezig bent geweest. Op de website van grondstofjutters vind je meer info over de deelnemende strandtenten.

En ook op het water kun je je steentje bijdragen. Help Dylan de Haagse grachten schoon te suppen. Want ook daar ligt veel te veel afval dat er niet thuis hoort. Kijk voor meer informatie op zijn facebookpagina

En heb je een creatieve geest? Dan zie je in het afval dat je verzamelt de mooiste kunstwerken verschijnen. Lijkt het je leuk om hier meer van te weten? Ga dan eens langs bij Trashurehunt, zij organiseren deze zomer dagelijks jutters acties en maken daarna iets leuks van hun vondsten. Kijk snel op hun website voor meer informatie.

Wat is jouw meest speciale vondst? Laat het ons weten!

Bekijk hier ook onze andere tips om deze vakantie meer naar buiten te gaan. Het vakantiegevoel is dichterbij dan je denkt!

Cookie-instellingen