Naar Buiten!

Verdwaal!

23-07-2019

Pak genoeg eten en drinken in, kies jouw stukje Haagse Groen dat je wilt verkennen en....verdwaal! Geen telefoon, geen kompas, maar je onderbewustzijn bepaalt de route. Denk niet te veel na, maar volg bijvoorbeeld een fladderende vlinder of ga op het geluid van een vogel af. Laat je verrassen!

Het mooie aan dit bewust verdwalen is dat je er voorbereid aan begint. Je hebt genoeg eten en drinken bij je en als je de weg écht kwijt raakt, is die telefoon altijd nog binnen handbereik. Maar die staat wel op vliegtuigmodus zodat je niet tussentijds afgeleid raakt door What's app berichten, social media of inkomende oproepen. 

Tijdens het verdwalen heb je dus alle aandacht voor jezelf én voor de natuur. Complete rust, een frisse neus en een leeg hoofd neem je mee naar huis. Mooi toch?

En er zijn heel veel mooie, groene plekken waar je heen kunt gaan; Meijendel, Westduinpark, het Haagse Bos, het Zuiderpark, Clingendael, Oosterbeek, Ockenburg en noem maar op. Maar ook in de stad is het leuk verdwalen, wie weet welke verborgen, groene parels je allemaal tegen komt. 

Meer informatie over onze groengebieden vind je op de website van de gemeente, maar kijk ook eens op deze site voor meer tips.

Heb jij nog nieuwe plekjes ontdekt?

Bekijk hier ook onze andere tips om deze vakantie meer naar buiten te gaan. Het vakantiegevoel is dichterbij dan je denkt!

Cookie-instellingen