BuitenmensenOntdek de wondere buitenwereld van Den Haag.

Frank - Westduinpark

16-08-2018

Frank is een geboren Hagenaar. Hij is een tijdje weg geweest uit het Haagse, maar woont nu weer naar volle tevredenheid vlakbij het Westduinpark.

Frank:  "Ik ben van het gezin wel het meeste hier te vinden. Ik loop meestal een paar keer per week, 1 tot 1,5 uur. Dan loop ik richting Kijkduin en weer terug. Ik heb wel eens vossen gezien en de Schotse Hooglanders,natuurlijk.  Ik geniet nog steeds van de omgeving en de rust. Dit blijft een relatief rustig stuk strand. Scheveningen is druk, Kijkduin wordt druk. En dit blijft rustiger. Ik hoop dan ook niet dat te veel mensen dit gebied gaan ontdekken. Dat zou ik wel jammer vinden. Ik loop vaak alleen, om het hoofd even leeg te maken, maar mijn vrouw gaat ook wel eens mee."

"De zee is altijd mooi. Met de verschillende kleuren die per jaargetijde verschillen.Ik ben ook erg blij met de verbeterde paden, ik vind het erg opgeknapt. Alleen voor minder valide mensen is het niet makkelijk om hier te. Komen. Dat is wel zonde, zij moeten er ook van kunnen genieten. Daar zou iets op gevonden moeten worden."

Wil je meer weten over het Westduinpark? Kijk dan eens op de website van de gemeente Den Haag.

Cookie-instellingen