Oproep! Ben jij ooit in School in Bos geweest? Dan zoeken we jou!

17-06-2024

School in Bos is een begrip in Den Haag. Naar dit buitencentrum in de Drentse natuur gaan elk jaar 3.000 Haagse kinderen op kamp. School in Bos bestaat al 50 jaar en dat wil Milieueducatie graag vieren door herinneringen op te halen. Ben jij er ook geweest? Dan zoeken we jou!

School in Bos van Milieueducatie van gemeente Den Haag ontvangt elke week zo'n 70 tot 80 basisschoolkinderen uit Den Haag. Reken maar uit hoeveel leerlingen de afgelopen 50 jaar hebben genoten van de natuur in provincie Drenthe! Milieueducatie wil het jubileum vieren met alle generaties die bij School in Bos zijn geweest en wil graag herinneringen delen.

Het pand van School in Bos in Drenthe.

Wie zoeken wij?
Ben jij of ken je iemand die in School in Bos is geweest? Deel met ons jouw mooiste herinnering. Wat heb jij meegemaakt? Wat ga je nooit meer vergeten? En is er iets dat je na een week bij School in Bos hebt meegenomen in je leven? En wat weet je nog van het terrein en het gebouw van School in Bos? 

Mail jouw verhaal naar schoolinbos@denhaag.nl Mogelijk komen de oude verhalen en/of foto’s terug in een magazine, op sociale media of op posters tijdens de open dagen. 

Open dagen
Het programma van de open dagen is nog niet bekend, maar zet alvast in je agenda:
Woensdag 18 september van 13.00-17.00 uur School in Bos-dag in het Zuiderpark
Zaterdag 21 september van 10.00-17.00 uur open dag School in Bos in Drenthe.


Houd de agenda op het Haagse Groen in de gaten. Kijk voor meer informatie op www.schoolinbos.nl of instagram buitencentrum_schoolinbos

Foto: Martijn Beekman

 

Nieuwsbrief

Niets meer missen van onze verhalen over het Haagse Groen en de stadsnatuur? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

 

 
Cookie-instellingen