De stadsboerderijen zijn weer open! Kijk hier waar je op moet letten

29-05-2020

Heb je ook zo'n zin om weer naar je favoriete geiten en schapen te gaan? Vanaf 1 juli zijn de Haagse stadsboerderijen weer meer open. Daar zijn de verzorgers en de dieren heel blij mee. Je bent weer welkom! Lees hier waar je op moet letten bij je bezoek.

Na een voorzichtige start blijkt dat bezoekers zich op de stadsboerderijen goed aan de aangepaste huisregels houden. Daardoor kunnen we de openstelling iets verruimen. Om te zorgen dat iedereen weer veilig en verantwoord kan genieten van de dieren, hebben we een aantal duidelijke regels gemaakt. 

De toegangshekken zijn dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur open. Je kunt zonder aanmelden naar binnen lopen. Als we verwachten dat het te druk gaat worden, zullen we het aanmeldsysteem alsnog inzetten. Via een ‘stoplicht’ bij de ingang is eenvoudig te zien of het rustig, iets drukker, of heel druk is.

Dit zijn onze afspraken:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Gebouwen, stallen en toiletten blijven voorlopig gesloten
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel
  • Is het druk? Kom dan op een ander moment terug

Uiteraard gelden daarnaast ook de algemene regels van het RIVM: 

  • Thuisblijven bij klachten
  • Geen handen schudden 
  • Hoesten en niezen in de elleboog
  • Regelmatig de handen wassen met zeep 

In dit filmpje hebben we alles nog even op een rijtje gezet:

 

 

Wanneer zijn onze boerderijen open?

Al onze stadsboerderijen zijn van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 - 16.00 uur. Maandag zijn de boerderijen gesloten. Kijk voor de locaties van de stadsboerderijen op de kaart.
Stadsboerderij Molenweide is voorlopig gesloten vanwege aanpassingen aan het terrein. Buurtboerderij de Nijkamphoeve beperkt open. Kijk op hun website voor de laatste informatie.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze stadsboerderijen? Houd vooral ook de Twitter en Facebook van de stadsboerderijen in de gaten voor de laatste actualiteiten.
Wil je toch nog liever vanuit huis een kijkje in de stal nemen? Kijk dan eens naar de filmpjes op onze pagina Haal buiten naar binnen.

Lees ook:
Het is stil op de Haagse stadsboerderijen. Of toch niet?

 

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom het Haagse Groen.

Aanmelden

 

 
Cookie-instellingen