Bosbaas plukt wilde planten en bloemen

17-07-2018

Madeliefjes, komkommer-kruid, de gewone melkdistel of duindoorn; ‘Wildplukker’ Edwin Cornelissen haalt van alles uit de natuur.

De 41-jarige Hagenaar begon twintig jaar geleden met ‘wildplukken’ en haalt sindsdien van alles uit de natuur. Een jaar of vier geleden richtte hij naast zijn fulltimebaan het bedrijf Bosbaas op en geeft hij excursies waarin hij mensen leert wat je wel, en misschien nog belangrijker juist niet kunt eten uit de natuur.

In het AD lees je zijn verhaal en vind je een heerlijk recept van (wilde) Linzensoep

Foto: AD, Frank Jansen

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.


Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.