Inloopbijeenkomst over nieuw bezoekerscentrum Koekamp

23-05-2022

Het is moeilijk voor te stellen, maar als het eenmaal af is! Wauw! De vernieuwde Koekamp wordt bijna opgeleverd. Daarmee komt de bouw van het nieuwe bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer ook een stap dichterbij. Zo wordt de Koekamp dé groene entree naar de stad en het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Vanaf volgend jaar bouwt Staatsbosbeheer in samenwerking met gemeente Den Haag en drinkwaterbedrijf DUNEA aan de stadspoort van Nationaal Park Hollandse Duinen. Hiermee wordt dit deel van de Koekamp na vele jaren weer toegankelijk voor het publiek. In het nieuwe bezoekerscentrum kunnen bezoekers informatie krijgen over de prachtige natuur en rijke cultuurhistorie van de directe omgeving en het Nationaal Park Hollandse Duinen.  

Wil je meer weten? 
Woensdag 1 juni organiseert Staatsbosbeheer op de werklocatie aan Boslaan 12 een inloopbijeenkomst van 17.00 uur tot 20.00 uur. Je komt er meer te weten over dit project en kunt vragen stellen over de plannen. Meld je via deze link aan. 

Informatie over het nieuwe informatiecentrum en de landschappelijke ontwikkeling van de Koekamp staat op de website van Staatsbosbeheer.  

Lees ook: 
Koekamp wordt het groene visitekaartje van de stad

 

Nieuwsbrief

Niets meer missen van onze verhalen over het Haagse Groen en de stadsnatuur? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

 

 
Cookie-instellingen