Word gastheer/vrouw van het Nationaal Park Hollandse Duinen!

15-07-2021

Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Hoe mooi is het als je als ondernemer in Nationaal Park Hollandse Duinen jouw gasten kunt vertellen wat ze in ons Nationaal Park kunnen zien en doen. Word daarom gastheer/vrouw en dus ambassadeur.

Vertel jouw gasten over dit bijzondere gebied
Op 11 oktober start de cursus Gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen voor de regio Den Haag-Katwijk. De cursus Gastheer/vrouw van Nationaal Park Hollandse Duinen informeert jou als recreatie-, horeca- of agrarische ondernemer over de bijzondere waarden van het gebied waarin je onderneemt. Met de informatie uit de cursus ben je in staat jouw gasten te vertellen over bijvoorbeeld het ontstaan van Nationaal Park Hollandse Duinen en de bijzondere natuur en hen te wijzen op de mooie plekjes. Een extra service, wat het verblijf én het gebied aantrekkelijker maakt. Als Gastheer ben je daarmee ambassadeur van Nationaal Park Hollandse Duinen.

Laat jouw gasten de mooiste plekken in het Nationaal Park Hollandse Duinen zien!


Samenwerken met andere ondernemers
Tijdens de cursus leer je de andere deelnemers en elkaars onderneming kennen en bouw je samen met de betrokken partners een duurzaam Gastheernetwerk op. Na de cursus doe je mee in het netwerk van Gastheren van Nationaal Park Hollandse Duinen. Dit netwerk zorgt ervoor dat je elkaar blijft ontmoeten, kennis en ervaring deelt en samenwerkt aan bijvoorbeeld nieuwe gezamenlijke producten en arrangementen.

“Onze gasten willen niet alleen naar Katwijk of het strand, ze willen ook naar Leiden en naar de bollenvelden. Ze komen voor het hele gebied. Ik vind het leuk om ze tips te geven waar ze mooi kunnen fietsen en wandelen. Daar wilde ik graag handvatten voor krijgen, zodat ik ze meer over het gebied kan vertellen”, zegt Kees van Delft van B&B-Pension Het Oude Dorp in Katwijk

Meer informatie
Wil je ook de vruchten plukken van ondernemen in ons Nationaal Park? De eerstvolgende cursusgroep start 11 oktober. De cursus wordt door de IVN verzorgd en bestaat uit vier workshops. De kosten zijn 250 euro. Bekijk alle informatie in deze flyer:

Folder Gastheer Den Haag-Katwijk – startdatum 11 oktober

Cookie-instellingen