Wie ontwerpt het mooiste zitelement voor buurttuin De Uitvindershof?

23-01-2020

Buurttuin De Uitvindershof daagt iedere creatieveling met een groen hart uit om een mooi ontwerp te maken voor een zitelement voor één van de fijnste tuinen van Den Haag. Dit kan een bankje zijn, maar mag zeker ook in een andere vorm. Het winnende ontwerp wordt echt gemaakt en geplaatst. Doe je mee?

Haal alles uit de kast en maak dat prachtige ontwerp voor een zitelement waarvan jij denkt dat deze tuin dat nodig heeft. Een fijne zitplek waar nog meer mensen van de tuin kunnen genieten. In alle rust of samen met een ander. Alles mag; de enige must is dat het ontwerp daadwerkelijk uitgevoerd moet kunnen worden en dat het past op de aangewezen plek in de tuin. Dus geen vliegende tapijten, tenzij je weet hoe je die kunt realiseren ;-)

Wat zijn de spelregels?

  • Maak een pakkend, slim en/of creatief ontwerp voor een zitelement voor deze buurttuin en hou daarbij rekening met het thema van de buurt en De Uitvindserhof.
  • Het ontwerp moet daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.
  • Het element moet passen op de aangewezen plek in de tuin (zie foto), denk daarbij ook aan materiaalkeuzes e.d.
  • Je bent minimaal 16 jaar. Alle ontwerpen zijn beschermd op basis van auteursrecht. Bij deelname aan de wedstrijd geef je ons toestemming om het opgestuurde ontwerp te mogen publiceren en/of te realiseren.
Staat hier straks jouw eigen ontwerp?

Durf jij het aan en doe je mee?

Stuur dan jouw ontwerp (bij voorkeur in PDF) samen met een toelichting van maximaal twee A4-tjes naar:
prijsvraag@uitvindershof.nl t.a.v Annick.

Deadline is 15 maart 2020. De jury zal alle ontwerpen beoordelen. Op 4 april 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer weten?
voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Annick: prijsvraag@uitvindershof.nl. De tuin ligt aan de Van Swindenstraat 8 en kun je vrij bezoeken om van de rust te genieten of inspiratie op te doen.
Meer informatie over De Uitvindershof vind je op hun website. 

Wil je weten hoe het het allemaal begon? Lees dan ons verhaal: Uitvindershof: groene oase in de stad waarin een van de initiatiefnemers vertelt hoe de tuin tot stand is gekomen.

 

 

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom het Haagse Groen.

Aanmelden

 

 
Cookie-instellingen