Denk mee over versterken van de natuur in de Scheveningse Bosjes

18-11-2019

Dagelijks zijn er zoveel mensen die genieten van de natuur in de Scheveningse Bosjes. Kom jij ook graag in de Scheveningse Bosjes? En geniet van je van de natuur? Wil jij dan met ons meedenken over hoe we de natuur van de Bosjes kunnen versterken?

Kwaliteit groen en biodiversiteit

Op dinsdag 3 december van 19.00 tot 21.30 uur nodigen we jou van harte uit om mee te denken over het nieuwe beheerplan voor de Scheveningse Bosjes. Met dit beheerplan wil de gemeente de kwaliteit en diversiteit van planten, struiken, bomen en insecten en dieren in de Scheveningse Bosjes versterken.

Plan inrichten gebied

Heb jij deze zomer ook gestemd op jouw favoriete bankje, wandelpad of prullenbak? Tijdens deze bijeenkomst informeren wij jou ook over de plannen voor het verbeteren van de inrichting van het gebied. Zo worden de paden en het meubilair in verschillende fases vernieuwd. Meer weten? ga naar project gebiedsinrichting.

Aanmelden bijeenkomst of online meedenken

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur bij de werklocatie van Omnigroen in de Scheveningse Bosjes aan de Ver Huellweg 3. Aanmelden voor de bijeenkomst gaat via de e-mail tot uiterlijk 26 november. Na aanmelding wordt de locatie en deelname bevestigd.(Inschrijven kan niet meer)

Aanmelden

Ben je niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst te komen? Geen probleem! Je kunt na de bijeenkomst ook online meedenken. Abonneer je op de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte 

Nieuwsbrief

Ben je meer een doener dan een denker? En steek je graag je handen uit de mouwen? Help de natuurwerkgroep voor de Scheveningse Bosjes dan een handje mee! 

Visie ‘Breng romantiek terug’ over de Scheveningse Bosjes

Het versterken van het groen is een van de belangrijkste pijlers uit de visie die bewoners hebben gemaakt voor de Scheveningse Bosjes, Westbroekpark en de Waterpartij. 

Cookie-instellingen