Ruil in Laak een tegel in voor een mooie plant!

18-07-2018

Op zaterdag 4 en 11 augustus staat het team van Operatie Steenbreek met een kar vol planten in Laak! Ruil hier je tegels in voor gratis planten. Hoe meer hoe beter!

Van 10-14 uur staat het team voor je klaar om je tegels in ontvangst te nemen. Nodigen jullie al jullie vrienden/klanten/buren uit? Hoe meer tuintegels we ophalen en planten we kunnen weggeven, hoe beter! 

Groen is gezond! Een betegelde tuin is lekker praktisch; weinig onderhoud en altijd klaar voor het nieuwe seizoen. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit in Den Haag. Meer groen is gezond voor mens en dier, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Met de actie ‘Operatie Steenbreek’ kan dat helemaal gratis! 

Duurzaam Den Haag trekt de wijk in met een grote kar vol planten, waarbij buurtbewoners hun tuintegels gratis voor planten kunnen inleveren. Vanaf 2017 hebben we al 76.000 tegels omgeruild voor planten. Op naar de 100.000! Doe jij ook mee? 

  • Zaterdag 4 augustus op het Heeswijkplein, we staan bij de Masjid Al-Hikmah moskee aan het Heeswijkplein in Moerwijk van 10.00 tot 14.00 uur
  • Zaterdag 11 augustus op het Goeverneurplein in Spoorwijk van 10.00 tot 14.00 uur

Bron foto: Martijn Beekman

Cookie-instellingen