Fête de la Nature

03-06-2024

Begin

06-09-2024 om 00:00

Einde

07-09-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dit jaar vieren we Fête de la Nature in het weekend van 6, 7 en 8 september. Nu is het perfecte moment om na te denken over het organiseren van een natuurfeestje of om de data in je agenda te zetten, zodat je kunt deelnemen aan de leukste activiteiten bij jou in de buurt.

Lijkt het jou leuk om een Fête feestje te organiseren, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Bekijk de tips en tops van ervaren Fête-organisatoren voor een succesvol feestje.

Door heel het land organiseren enthousiaste natuurliefhebbers activiteiten, zoals excursies, fotografiewandelingen en vogels spotten. Liever zelf op pad? Neem de IVN Natuur app mee en haal het beste uit jouw natuurervaring.

De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij. Met Fête de la Nature vieren we de natuur. Fête is een grassroots natuurfestival: iedereen kan zelf een natuurfeestje organiseren. Zo betrekken we meer mensen bij de natuur, op een manier die bij hen past. IVN Natuureducatie ondersteunt Fête qua communicatie en organisatie. Samen vieren we de natuur! Hier de link naar Fête de la Nature.

Cookie-instellingen