Natuurwerkdag Westduinpark: duinvegetaties

26-10-2023

Begin

04-11-2023 om 13:00

Einde

04-11-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Groene handjes in de lucht voor de Natuurwerkdag 2023! Samen met heel Nederland gaan we deze editie weer voor een mooi resultaat, doe jij mee?

Kom snoeien, wroet met je handen in de aarde om bollen te planten, ontdek je eigen kracht tijdens het wilgen knotten of bouw mee aan een duurzame takkenril. Geniet van de frisse buitenlucht, leer nieuwe mensen kennen en ervaar hoe gezellig het is om samen iets te betekenen voor de natuur.

Natuurwerkdag Westduinpark, Herstel en instandhouding duinvegetaties
Om overwoekering van waardevolle duinbiotopen tegen te gaan snoeien we opschot weg van met name esdoorn en Amerikaanse vogelkers. Het snoeimateriaal verwerken we in takkenrillen waarmee we soms ook illegale sluippaden afsluiten.

Over de organisatie van de natuurwerkdag: Al 23 jaar organiseert LandschappenNL samen met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties elke eerste vrijdag én zaterdag van november de Natuurwerkdag. Het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Op meer dan 500 locaties in heel Nederland zetten trotse vrijwilligers samen de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving.

Voor meer informatie kijk op: Natuurwerkdag.nl 

Cookie-instellingen