Natuurwerkdag Westduinpark: onderhoud duinplas

26-10-2023

Begin

04-11-2023 om 10:00

Einde

04-11-2023 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Groene handjes in de lucht voor de Natuurwerkdag 2023! Samen met heel Nederland gaan we deze editie weer voor een mooi resultaat, doe jij mee? Kom snoeien, wroet met je handen in de aarde om bollen te planten, ontdek je eigen kracht tijdens het wilgen knotten of bouw mee aan een duurzame takkenril.

Kom snoeien, wroet met je handen in de aarde om bollen te planten, ontdek je eigen kracht tijdens het wilgen knotten of bouw mee aan een duurzame takkenril. Geniet van de frisse buitenlucht, leer nieuwe mensen kennen en ervaar hoe gezellig het is om samen iets te betekenen voor de natuur.

Natuurwerkdag Westduinpark, Boompjes/struiken verwijderen, Snoeien, Zagen
We gaan het gebied rond de duinplas in het Westduinpark onderhouden. Dit betekent het weghalen van o.a. zwarte els, bramen, sneeuwbes en abeel. Hierdoor krijgt andere vegetatie meer ruimte en houden we het natuurlijk verloop vanaf de oevers in stand.

Over de organisatie van de natuurwerkdag: Al 23 jaar organiseert LandschappenNL samen met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties elke eerste vrijdag én zaterdag van november de Natuurwerkdag. Het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Op meer dan 500 locaties in heel Nederland zetten trotse vrijwilligers samen de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving.

Voor meer informatie kijk op: Natuurwerkdag.nl 

Cookie-instellingen