Webinar Tiny Forest

25-03-2021

Begin

01-04-2021 om 10:00

Einde

01-04-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tiny Forest bestaat vijf jaar en dat vieren we met een speciaal webinar. Live vanuit studio de KAS in Woerden zendt IVN Natuureducatie het webinar ‘Tiny Forest: klein bos, groot avontuur’ uit. Wil jij meer weten over Tiny Forest en het onderzoek dat er wordt gedaan? Meld je snel aan.

Programma webinar 'Tiny Forest: klein bos, groot avontuur' van het IVN:
 

 • Vijf jaar Tiny Forest
  Projectleider Daan Bleichrodt zag vijf jaar geleden de inspirerende TED-Talk van Shubendhu Sharma en sprong in het diepe om zijn droom waar te maken. Daan deelt het avontuur dat hij de afgelopen vijf jaar beleefde met Tiny Forest en laat zien wat de toekomstplannen zijn voor de minibossen.
   
 • Tiny Forest onderzoek: wat zijn de effecten?
  Wat is het effect van de minibossen op biodiversiteit, CO2 opslag, hittestress en waterberging? Ecoloog Fabrice Ottburg presenteert de tussentijdse onderzoeksresultaten van Tiny Forest.
   
 • Avonturen van onderzoeksvrijwilligers 
  Christine Wortmann en Marijke Zoetelief helpen al twee jaar met het onderzoek. Ze delen hun meest opvallende ontdekkingen en ervaringen.
   
 • Bewoners van het Tiny Forest
  In de minibossen wonen de meest uiteenlopende diersoorten. Vrijwilligers hebben de mooiste foto's gemaakt van pyamawantsen, kikkers en regenwormen. Maar ook van dieren waar je misschien nog nooit van gehoord hebt...
   
 • Boek: vijf jaar Tiny Forest
  Daan Bleichrodt en Maarten Bruns schreven een boek over vijf jaar Tiny Forest, dat 16 april in de winkel ligt. In dit boek laten zij zien wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een beweging van deze omvang. In dit webinar lichten ze alvast een tipjes van de sluier op.
   
 • Q&A: stel jouw brandende vragen!
  Hoe kan je zelf starten met een Tiny Forest? Waarom komt de ene diersoort wel voor in een Tiny Forest en de ander niet? Tiny Forest experts Daan Bleichrodt en Fabrice Ottburg geven antwoord op al jouw vragen.

Datum en tijd

1 april 2021 van 10:00 - 12:00 uur

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar. Je ontvangt direct een bevestiging van je aanmelding per e-mail.  Veel plezier en tot 1 april!

Aanmelden

Cookie-instellingen