Netwerkbijeenkomst Stadslandbouw

15-11-2019

Begin

21-11-2019 om 16:30

Einde

21-11-2019 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Tempel, Prins Hendrikstraat 39

Kom je ook naar de jaarlijkse netwerkbijeenkomst en de workshop van Stadslandbouw Den Haag? Voor alle groene en sociale initiatieven in de stad.

Deze keer hebben we Voedsel in het Hart van de Stad ingeschakeld om voor nog wat extra inhoud zorgen. Of je nou ambtenaar of ondernemer bent, een groen en sociaal initiatief rondom voedsel hebt of gewoon nieuwsgierig bent, wees welkom!

Programma:

14.30 – 17.00 uur optionele workshop
Kansen benutten voor lokale initiatieven

Samen met Liane Lankreijer (de Voedsel Karavaan, Lekker Nassuh, Green Impact City) en Mariska Slappendel (Eetbaar Park) van Voedsel in het Hart voor de Stad gaan we aan de slag met de vraag ‘Welke kansen zijn er voor lokale, voedsel gerelateerde initiatieven. En hoe kan je deze benutten?’ We behandelen de mogelijkheden die je als initiatief hebt, om voedsel en gerelateerde onderwerpen op de kaart te zetten. En hoe je kansen en ambities kan omzetten in resultaat. Daarnaast schenken we aandacht aan wat de behoefte is in Den Haag, als het gaat om ondersteuning van initiatieven.

16.30 – 19.00 uur  De Zeepkist

  • Een moment waarop initiatieven zich kunnen presenteren of een oproep kunnen doen om bijvoorbeeld tot nieuwe samenwerkingsvormen te komen.
  • Evaluatie Stadslandbouw; we vertellen wat over de momenteel lopende evaluatie van het programma Stadslandbouw Den Haag, uitgevoerd door adviesbureau TwynstraGudde.
  • Presentatie workshop Kansen benutten voor lokale initiatieven

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de website van Stadslandbouw Den Haag

                     

 

Cookie-instellingen