Natuurwerkdag in de Scheveningse Bosjes

16-10-2019

Begin

02-11-2019 om 10:00

Einde

02-11-2019 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens de landelijke natuurwerkdag op zaterdag 2 november gaat de natuurwerkgroep voor de Scheveningse Bosjes aan de slag en ze hebben jouw hulp nodig! Help jij een handje mee om de Scheveningse Bosjes weer wat mooier te maken?

Wat gaan we doen?
De natuurwerkgroep gaat samen vrijwilligers aan de slag met het snoeien van boompjes zodat er weer ruimte wordt gemaakt voor andere soorten bomen en planten. De takken die vrijkomen worden gebruikt om ‘takkenrillen’ (omheining van takken) te maken. Ook wordt er onkruid weg gehaald zodat bepaalde planten meer ruimte krijgen om in het voorjaar weer te groeien. En er staan enkele mooie, oude ‘eikenstoven’ in het gebied die weer vrijgemaakt worden van onkruid en ander ‘opschot’. Kortom: genoeg te doen! 

Aanmelden
Jong en oud kan meehelpen tijdens de natuurwerkdag. Er is altijd wat te doen! We starten op 10 uur en zijn rond 14.00 uur klaar. Er wordt voor een lunch gezorgd.  Wil je meer informatie of meteen aanmelden? Ga dan naar: https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/scheveningse-bosjes-ver-huellweg>
Heb je een vraag? Mail dan naar scheveningsebosjes@denhaag.nl.

 

Cookie-instellingen