#2uurNatuur Challenge

26-09-2019

Begin

01-10-2019 om 08:00

Einde

01-11-2019 om 23:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. Ervaar deze herfst zelf wat natuur met jou doet en doe in oktober mee met de IVN #2uurnatuur Challenge!

Natuur geeft je een boost om je fitter en vrolijker te voelen. De wetenschap bewijst dat het goed is voor je creativiteit, ontspanning, fysieke fitheid, concentratie en stemming. Helaas lukt het veel Nederlanders niet om genoeg tijd in de natuur door te brengen. Maar als het écht zo makkelijk is, waarom doen we het dan niet? Wij geven je graag een virtuele schop onder je kont om jouw twee uur natuur per week te halen. Met de IVN #2uurnatuur Challenge dagen wij je in de maand oktober uit met verrassende opdrachten.

Meld je nu gratis aan en ontvang twee keer per week een mail met een verrassende uitdaging die in je eigen omgeving kunt doen. Aan het begin van de week is dat een korte opdracht, die goed te combineren is met werk en/of studie. En elke vrijdag ontvang je een speciale weekend-uitdaging. Ook krijg je een Challenge checklist, waarin je je voortgang kunt bijhouden. Zo zie je na een maand écht welke invloed de natuur op jou heeft.

Waar wacht je nog op? Naar buiten allemaal!  

Aanmelden

Meer weten? Kijk dan eens op de website van IVN Natuureducatie

Cookie-instellingen