Denk mee over de plannen voor het Voedselbuurtbos

07-05-2019

Begin

15-05-2019 om 19:15

Einde

15-05-2019 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen, Emmy Belinfantedreef 7 Den Haag

Krijgt Zuid Holland er eind 2020 een voedselbuurtbos bij? Als het aan Mobile Orchards en Kambisa!BeHeard ligt wel. En wel in de Nieuwe Driemanspolder; een voormalig landbouwgebied tussen Zoetermeer en Leidschenveen. Wil je ook meedenken? Kom dan naar de informatieavond.

 

De Nieuwe Driemanspolder wordt op dit moment omgevormd naar een natuur-, recreatie- en (piek)wateropvanggebied. Een goede plek voor een voedselbuurtbos.

Om dit te realiseren willen de initiatiefnemers Astrid van Beek en Klaartje Jaspers graag samenwerken met maatschappelijke organisaties, scholen,gemeenten, fondsen, ondernemers en omwonenden. Kom je ook naar de informatieavond?

Daar hoor je meer over voedselbossen en krijg je een toelichting op de ideeën voor het voedselbuurtbos in de Nieuwe Driemanspolder. Ook kun je er volop vragen stellen, van gedachten wisselen of ideeën inbrengen.

Deelname is gratis, maar we vinden het wel fijn als je je vóór 10 mei aanmeldt via een mailtje naar info@mobileorchards.com ,

Meer informatie
Op de websites van MobileOrchards en Kambisa vind je meer ibformatie over het voedselbuurtbos en de deelnemende organisaties

 

Cookie-instellingen