De 52e Nationale Geraniummarkt

18-04-2019

Begin

27-04-2019 om 08:30

Einde

27-04-2019 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Lange Voorhout

Traditiegetrouw nodigen wij je ook dit jaar weer uit voor een bezoek aan onze Nationale Geraniummarkt op Koningsdag

Met zomer in aantocht zullen onze trouwe standhouders je weer verrassen met een ruim aanbod aan zomerbloeiende perkplanten, waaronder een uitgebreid sortiment Geraniums, aangevuld met kuipplanten, vaste planten, vetplanten, kruiden, diverse kleine heesters en planten voor de groentetuin.

Maar ook voor tuinartikelen als plantenkuipen, bloembakken, hanging baskets en klein tuingereedschap kun je op de markt terecht. Na afloop van de keuring van de stands zal de markt rond 10.30 uur worden geopend en zal, onder het genot van een Oranjebittertje, de jaarlijkse winnaars-beker worden uitgereikt aan de stand die op grond van sortiment, kwaliteit en sfeer het hoogst scoort.

Vergeet ook niet even langs te komen bij onze Haagse Groei&Bloei stand. Je kunt er terecht met al je vragen over bloemen en planten en ontvangt, als lid, van ons een leuk plantje. Ook andere Haagse groen- en Natuurverenigingen zijn weer met een informatiestand op de markt aanwezig.

Kortom de Haagse Geraniummarkt, op het statige maar oh zo sfeervolle Lange Voorhout, is een evenement dat je niet mag missen. De markt is open vanaf 08.30 uur en sluit rond 17.30 uur.

Cookie-instellingen