Beleef het in het Haagse Bos

15-04-2019

Begin

20-04-2019 om 14:00

Einde

20-04-2019 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Speciale dag in het Haagse Bos, rond de grote Bosvijver (tussen Paleis Huis ten Bosch en de Laan van NO Indië). Het bos wordt omgetoverd in een magisch, muzikaal, theatraal doe- en wandelbos.

Tussen de bomen en op de weide is een aanbod van muziek, dans, theater en creatieve groene workshops, dit als voorproef voor het grote festival “De Beleving” dat op 14 september bij de Vlaskamp gehouden gaat worden. 

Er komt een optreden van kindertheater Kaboem met ´Broodkapje`, er zijn weer verhalen van Carel Wiemers (mn over de Gouden Eeuw) ,er is een circusvoorstelling van de leerlingen van de Nutsschool van Circaso, gedichten van Constantijn Huygens en liederen uit Gouden Eeuw door Margreet Schuemie en opera zang van Jikke van der Velde. Het Dansatelier geeft een schitterende voorstelling en Guitar Guido zorgt voor enthousiaste muziekworkshop voor jong en oud. Muziek van Big Band Skavenhage, studenten van het Koninklijk Conservatorium en speciaal optreden van Duo Brul (zang en cello) en ook pop-up dans tussen de bomen!

En ontdek de bodemdiertjes of waterdiertjes met Staatsbosbeheer of ga op speurtocht in de natuur met IVN. Het bos herleeft en ontwaakt voor een nieuwe lente! Dit keer met een speciale compositie van Conservatoriumstudenten als ode aan het jonge, nieuwe groen.

Natuurlijk is er ook weer een spannende excursie van boswachter Jenny met de elementen Natuur, Cultuur en Ontmoeting. En een natuurexcursie met de IVN. De toegang voor deze culturele middag is gratis. En er zijn kaartjes te winnen voor meerdere voorstellingen in het Diamanttheater!

Meer over Beleef het in Het Haagse Bos
www.natuurlijknicole.com

Cookie-instellingen