Netwerkbijeenkomst Stadslandbouw Den Haag

04-12-2018

Begin

13-12-2018 om 16:30

Einde

13-12-2018 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Tempel - Prins Hendrikstraat 39

Heb je samen met je buren een groen project opgezet en wil je je enthousiasme delen? Wil je meer weten over hoe je zoiets aanpakt en andere initiatiefnemers ontmoeten? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het verbouwen van je eigen eten? Kom naar onze netwerkbijeenkomst!

Of je nu bij de gemeente werkt, ondernemer bent met een voedselproductie start-up, óf met je buren een gezamenlijke tuin wil opzetten. Wees welkom bij onze netwerkbijeenkomst!

Ons doel is om groene, duurzame (buurt)initiatieven aandacht te geven en geïnteresseerden de kans te geven elkaar te ontmoeten.

Wij zullen stilstaan bij de huidige ontwikkelingen in Den Haag en o.a. De Haagse Tuinbank presenteren, een initiatief van een van de oprichters van ’t Welpje, Stadslandbouw Den Haag en de gemeente.

Heb je een initiatief dat je onder de aandacht wil brengen? Grijp dan het podium en vertel donderdag 13 december je verhaal.

We weten het, het is koud, iedereen heeft het druk en er moet nog van alles afgerond worden nu 31 december in zicht komt. Maar beloon jezelf met een moment van ontspanning en kom met ons een drankje drinken en een hapje proeven. Wij zorgen voor een warm welkom en de locatie. De Tempel heeft vroeger jaren dienst gedaan als een van Den Haags bekendste discotheken, dus het zou zo maar eens erg gezellig kunnen worden!

Programma:

Inloop:           16.30  uur
Opening:       17.15  uur
Afronding:    19.00  uur

Ook last minute ben je welkom, maar als je al weet dat je wilt komen, dan is het ivm het bestellen van de catering fijn als je dat via stadslandbouw@denhaag.nl aan ons laat weten

Cookie-instellingen