Puzzeltocht Den Haag Zuid-West

30-07-2018

Begin

05-08-2018 om 11:00

Einde

05-08-2018 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Omdat het gebied de Uithof dit jaar 50 jaar bestaat wil de Amateurtuinders vereniging ATV de Uithof ook hier wat aan bijdragen.

Onze vereniging bestaat sinds 1969 dus volgend jaar bestaan we als vereniging 50 jaar. Van oorsprong waren wij een volkstuin vereniging, later is deze naam gewijzigd in Amateur tuinders.

Het complex waar de vereniging gebruik van maakt is gedurende bepaalde tijden een openbaar wandelpark, dus voor een ieder toegankelijk.
Op Zondag 5 augustus organiseren wij een foto puzzeltocht deze is voor leden maar dit jaar ook in het bijzonder voor niet leden.
Met name voor bewoners uit de buurt, breed gezien dus Den Haag Zuidwest.

U krijgt als u meedoet een aantal foto’s van plekken op ons complex met de daarbij behorende vragen, De tocht gaat over het hele complex van de vereniging, dus een leuke en interessante tocht die u gelijk de gelegenheid geeft de diverse tuinen vanaf de wandelpaden te bekijken.
Vanaf 10.30 uur is ons verenigingsgebouw geopend en de puzzeltocht start om 11.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur.

Voor niet leden hebben we leuke attentie beschikbaar en uiteraard is er ook gedacht aan de koffie, thee of andere drankjes.
Ook zal onze imker tijdens deze dag aanwezig zijn op het complex zodat ook de bijenstal bezocht kan worden.
We hopen u graag te zien op 5 augustus op ons complex dat zich bevind op de Jaap Edenweg nummer 15a, ingang bij de kanovijver.
Voor verdere informatie kijk even op www.atvdeuithof.nl

Cookie-instellingen